Зайшов на сторінку до Яроша. Думаю, треба почитати, як бореться Напівпровідник проти здачі інтересів України і що пише з приводу останніх подій.

Мовчить провідник, мовчить, наче в рота води набрав – кулемета чистить. Видко дуже вже грязний кулемет дістався – п’ятий рік чистить.

З останніх записів, датованих серединою грудня, стає зрозуміло, що у всьому винуватий Порошенко. Тому ще не відомо на кого чистить свого кулемета наш герой. По всьому видко – кулемета йому забруднили порохоботи, от і бореться він з ними, як може…

Як що без жартів – ще рік тому здавалося, що в нас до стобіса патріотичних організацій: молодіжних і не дуже. І якщо що, то ці патріоти як стукнуть кулаком по Банковій. Мовчать патріоти, видко теж кулемета чистять.

Якщо вже геть без жартів – саме зараз стало видно наскільки то все проплачено, як рахою, так і своїми руськомірцями.

Поцреот, не відволікайся. Скоро новий рік, олів’є, савейскоє шампанскоє, віступлєніє кіркорова і зеленського, с льохкім паром, апять же свати і винник: нє жість, а сказка. І лише кляті порохоботи заважають нам семімільними шагамі ідтіть к прекрасному руському міру…

Іван Виговський

Джерело: prefiksblog.co.ua