Зіркові пари, які розійшлися після більш ніж 20 років разом: Вакарчук і Фонарьова, Камалія і Захур та інші

Камалія, Дзідзьо, Вакарчук – всі ці українські артисти розсталися зі своїми половинками, проживши з ними пів життя. Чому так сталося, читайте далі в матеріалі.

Вакарчук, Камалія та інші розповіли про стосунки з колишніми

Шлюб не завжди буває один і на все життя. Часто подружжя, проживши 20 років разом, усвідомлюють, що більше не хочуть бути разом. Серед представників українського шоу-бізнесу таких історій не мало.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Вакарчук і Фонарьова почали будувати стосунки, коли гурт “Океан Ельзи” тільки створився. Ляля почала працювати на імідж гурту, створювала для них сценічні образи. Так, Вакарчука і Фонарьову поєднувало не тільки кохання, а й робота.

Вони здавалося ідеальною парою і багато років поспіль жили душа в душу. Та у них не було дітей. У 2021 році Вакарчук несподівано оголосив про розлучення з Ляльою. Виявилося, що на той момент співак вже мав іншу жінку, яка була вагітною від нього. Так, влітку 2021 році Вакарчук вперше став татом – у нього народився син Іван, а вже через рік його нова обраниця подарувала йому й доньку.

Камалія і Мохаммад Захур

Як виглядав Мохаммад Захур 50 років тому
Співачка Камалія розійшлася з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років спільного життя. Це стало справжньою несподіванкою для публіки, адже багато років поспіль їх вважали найміцнішою парою українського шоу-бізнесу.

Незважаючи на розлучення, експодружжя підтримують гарні стосунки і проводять багато часу разом, адже мають спільних дітей. Про причини розлучення Камалія говорить мало. Але не приховує, що розлад у їхніх відносинав стався тоді, коли вони через війну в Україні переїхали жити в Британію у маєток старшої доньки Захура від першого шлюбу.

Дзідзьо і Славія

Чи знайшли Дзідзьо та Славія нове кохання після розлучення
У 2021 році співак Дзідзьо оголосив про розрив з дружиною Славією, з якою був разом 20 років. Їхнє розлучення супроводжувалось скандалом, адже Славія почала давати в інтерв’ю, в яких звинувачувала екса в тому, що він пригнічував її талант та спроби також стати артисткою.

Та в результаті Дзідзьо і Славія залишились після розлучення друзями, а артист навіть подарував своїй ексдружині новеньку квартиру.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *