На своїй сторінці в Фейсбук Дмитро Чекалкін написав допис. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Зеголосовавшие, внимательно прочитайте это, раза три, четыре, попробуйте осмыслить. Теперь живите долго с тем, что вы выбрали.

Заступник глави Адміністрації Президента України (2015-2019) Костянтин Єлісєєв в ефірі програми “ІнфоДень” на “5 каналі” розповів, чому на виступ Володимира Зеленського під час Мюнхенської конференції не пустили Петра Порошенка.

“В рамках Мюнхенської безпекової конференції була окрема панель про Україну, на якій спікером був президент Зеленський. Порошенко вважав за доцільне бути присутнім, оскільки йшлося про обговорення України. Він скоротив свою бесіду з Макроном, щоб встигнути вчасно на цей захід. До нас підійшов організатор конференції, який сказав, що команда Зеленського попросила не пускати Порошенка. Він сказав: “Хочете – домовляйтеся з ними”. Звичайно, ми як інтелігентні дипломати повернулися і пішли”, – сказав Єлісєєв.
Він продовжив: “Нічого не відбувається без рішення президента. І я бачив, як п’яти виблискували, коли вони бігли, коли бачили за 100 метрів Порошенка, щоб не зустрітися з ним у рамках форуму”.

Нагадаємо, під час Мюнхенської конференції з безпеки Петро Порошенко провів понад три десятки зустрічей з лідерами держав, політиками та урядовцями.

За матеріалами сторінки в Фейсбук Дмитра Чекалкіна