Збірна України програла Англії у чвертьфіналі Євро-2020, пропустивши 4 голи

Збірна України програла команді Англії у чвертьфіналі чемпіонату Європи з футболу-2020 і закінчила виступ на турнірі. Поєдинок на Олімпійському стадіоні в Римі завершився з рахунком 0:4.

Гарі Кейн.

OBOZ REVATEL вів онлайн трансляцію матчу Україна – Англія. До цього “жовто-сині” ніколи в своїй історії не доходили до цієї стадії континентальної першості.

Для команд це стало 8 зустріччю в історії протистоянь. В активі української збірної була лише одна перемоги. Ще двічі була зафіксована нічия.Відео дняPlay Video

Перед матчем все букмекери одноголосно називали англійців фаворитами. На перемогу родоначальників футболу приймалися ставки з коефіцієнтом 2,1. Успіх української збірної оцінювався показником 8,9.

Як і прогнозувалося Англія захопила контроль за м’ячем. Без м’яча Українця грали в низькому блоці, зустрічаючи м’яч на відстані 35-40 метрів від воріт. У нас чітко простежувалася схема 5-3-2.

Україна ледве стримувала атаки суперника

Шапаренко грав проти Стерлінга, але той встиг віддати діагональну розрізану передачу і Гарі Кейн проштовхнув м’яч у ворота.

Гарі Кейн забив вже на 4-й хвилині

Після забитого м’яча, Англія відкотилася назад, віддавши ініціативу нашим гравцям, як би пропонуючи тим атакувати, але при цьому обороняються високо, вже в районі центральної лінії. Було помітно, що цей план Б Гарета Саутгейта готував заздалегідь.

Англія потужно атакувала

До 14-й хвилині темпу в грі практично не було. Англійці пішки перекочували м’яч, наші гравці стоячи оборонялися. Це явно не подобалося глядачам, які періодично гулом нагадували футболістам про себе.

Микола Шапаренко

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *