“Закрий рот”: Ярмоленко посварився з Шевченком на матчі проти Швеції. Відео

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко влаштував невеликі розбірки з головним тренером Андрієм Шевченком. Інцидент трапився в матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу зі Швецією.

Андрій Ярмоленко

На 78-й хвилині матчу Ярмоленко зупинив Альбін Екдаль.

кадр з відео

Головний арбітр зустрічі Даніеле Орсато свиснув порушення, але жовту картку за навмисну ​​гру руками шведу не дав. Цей факт так обурив нашого капітана, що він обрушився на суддю. Італійцю це не сподобалося і він нагородив “гірчичником” українця.

кадр з відео

Це не заспокоїло Андрія і він ще більше розпсихувався, ставши щось емоційно доводити рефері. У ситуацію з тренерської зони втрутився Шевченко.

Андрій Шевченко.

Андрій Миколайович двічі по імені покликав гравця “Вест Хема”, а коли той його почув і повернув голову, наказав “закрити рот”.

кадр з відео

Відповідь в ефір не потрапив, але судячи по губах Ярмоленко сказав “За *** л” [Набрид]. Варто відзначити, що навіювання від наставника даром не пройшло. Нападаючий зосередився на грі, забувши про арбітра.

Олександр Зінченко забив перший гол у матчі.

Переможний гол забив Артем Довбик.

Артем Довбік.

OBOZREVATEL зібрав цікаві факти про 24-річного героя поєдинку проти скандинавської збірної, а також пояснив, що за “ліфчик” був надітий на Артема під час матчу.

Георгій Бущан.

Нагадаємо, що трансляції матчів Євро-2020 можна побачити на телеканалі “Україна”.

Сітка плей-офф Євро-2020.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *