“Я не з боягузливих”: джазова співачка Теона Контрідзе зібралась провести концерт у Києві після гастролей у РФ

Відома грузинська джазова виконавиця Теона Контрідзе 14 листопада вперше виступить у Києві з концертом. До цього вона давала великі концерти переважно у містах Росії та ЄС, а в Україні виступала лише на приватних корпоративах.

За її словами, дати великий концерт у Жовтневому палаці було її великою мрією, передає Обозреватель.

– Що для вас означає вперше виступити в Києві після того, як ви стали досить відомою в Росії?

– Я не вперше виступаю в Києві. Багато разів була за ці роки в Україні. У мене тут багато друзів. До цього всі мої виступи були на приватних заходах.

А зараз збулася моя мрія, я виступаю у великій залі у Києві! Люди будуть мати можливість купити квиток і прийти на наше шоу.

– Не боїтеся, що вас асоціюватимуть з російськими артистами, адже більшість ваших пісень російською?

– Я взагалі нічого не боюся. Тому що я не з боягузливих. Багато українських артистів співають російською мовою.

– А що вам подобається в Україні? Чи хотіли б помандрувати та дізнатися про нашу країну більше?

– Я Україну добре знаю. Ми давно виступаємо на різних територіях: у Буковелі, Львові, різних заміських комплексах, також і в Одесі, і в Харкові.

Тільки поки що це були приватні заходи. Якщо здійсниться моя друга мрія, і ми об’єднаємо з моїм концертним шоу найтеплішу, райдужну, гостинну Україну, тільки вже у концертних залах – це для мене буде велике щастя!

– Чи плануєте виступи в інших містах України?

– В артистів дуже залежна професія. Щоб артиста запросили потрібен, по-перше, людський запит від публіки, а по-друге, має з’явитися організатор, який організовує ці концерти. Тому ми з радістю вирушимо в тур Україною. А поки що розпочнемо великим концертом у Києві.

Зазначимо, що Теона Контрідзе виступала на одній сцені з Bryan Ferry, Goran Bregovich, Eros Ramazzotti, Morcheeba, Cirque du Solei, De Phazz та широко прославилася за межами Грузії.

Джерело: amazing-ukraine.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *