“Все частіше бачу, як плаче мама, а сьогодні ще гірше, бо у братика День народження, а він лежить”

Допоможіть будь ласка маєму брату скоріше вибратися із біди. Він дуже добрий, щирий, життєрадісний хлопець. Завжди допомагає нашій мамі та є опорою в сім’ї. Без нього нам важко.

27.03.20 трапилася біда. Мій брат- Морозов Сергій Генадійович, оступився, та впав з висоти третього поверху. Отримав дуже багато травм, а саме: внутрішньомозковий крововилив,  закрита черепно-мозкова травма, травма кисті, перелом стегна. Він знаходиться зараз в Харківській лікарні в тяжкому стані- кома.

За ці дні він переніс три опервції. Одна я яких трепанація черепа. Щоб продовжити лікування, потрібні гроші. У нас немає такої можливості, ажде на лікування потрібно не менше 3000 грн на один день. Це дуже великі гроші для нашої сім’ї.

З моменту трагелії пройшло уже майже дві неділі.

Йому зробили трахетомію. Надалі його легені готували до самостійного дихання, що і сталося на поточну добу. Зараз Сергій дихає самостійно, але з коми не вийшов, тому стан залишається вкрай важким!
Висловлюємо свою подяку до всіх тих, хто відгукнувся на нашу біду і допоміг і допомагає фінансово, без цих коштів було б складно підтримувати життєдіяльність Сергія, так як в добу на медикаменти йде більш 3,000 грн. (Фото додаю)

На момент 05.05.20 він все ще в тяжкому стан.  Ми з усих сил намагаємося боротися за його життя. Ми віримо, що все буде добре! Безмежно вдячні тим, хто допомагає і морально і матеріально.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Одна наді на Вас! Ми благаємо про допомогу. Нехай Бог допомагає Вам, та вашій родині!

Основна картка: Monobank: 5375 4141 1745 6979 – Морозова Христина Генадіївна- сестра

UkrsibBank: 5167 8345 6242 4747- Морозова Христина Генадіївна

Або  ПриватБанк: 5457 0822 2155 6645- Колесніченко Юлія Сергіївна- сестра

Робіть будь ласка репости. Дякуємо вам за допомогу, та ваші добрі серця!

” alt=”” aria-hidden=”true” />

За матеріалами зі сторінки в Instagram morozik_97_

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *