Володимир Ар’єв: “Кінець eпoхи бiднocті oчікувано настав лише для Слуг народу.”

Судячи з е-декларацій, Слуги народу лише за рік зробили собі разом на два життя вперед. «Нові обличчя» -колишні активісти-правдоруби, записні антикорупціонери і експерти – стали мультимільйонерами. А ставши депутатами-мільйонерами, не гребували в складний для країни час брати з бюджету компенсацію на оренду житла. Кажуть, жадібність породжує бідність? Можливо, для всіх, крім них. Але у слуг все точно, як у їхнього лідера, «народного» президента: купа елітної нерухомості в Україні і за кордоном і гроші, гроші, гроші, які не відповідають розміру раніше сплачених податків. А що НАЗК? А НАЗК отож.

Кінець епохи бідності. Очікувано настав лише для Слуг народу.

Андрій Герус подав електронну декларацію за 2019 рік одним із останніх – о 23:59 31 травня

Народний депутат від партії «Слуга народу» і голова парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус задекларував 7,97 млн грн сукупного доходу за 2019 рік.

Про це повідомляє «Главком».

Політик зазначив, що отримав 3,92 млн грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 1,6 млн грн процентів, 1,45 млн грн доходу від відчуження нерухомого майна, 961,5 тис. грн заробітної плати за основним місцем роботи і за сумісництвом.

Ще 10,3 тис. грн йому перерахувала партія «Слуга народу», покривши витрати за участь у навчанні.

На банківських рахунках Герус зберігає $327,5 тис., 23 млн грн і 10,5 тис. євро, готівкою – $185 тис., 45 тис. євро і 3 тис. фунтів стерлінгів.

Дружина політика Наталія Герус за минулий рік заробила 4,89 млн грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 109,9 тис. грн заробітної плати і 2,1 тис. грн страхових виплат.

У готівці вона тримає $185 тис., 45 тис. євро, 220 тис. грн і 3 тис. фунтів стерлінгів.

Політик володіє квартирою площею 149,1 кв. м у Києві, його дружина – земельною ділянкою площею 0,08 га у Києві. Також вона задекларувала об’єкт незавершеного будівництва, який знаходиться на етапі фундаменту.

Ще Наталія Герус має обручку французького бренду Cartier, автомобіль Subaru Outback, 2010 року випуску і незначні корпоративні права (7,93% від загального капіталу) у ТОВ «Солом’янський МПЗ».

Нардеп у декларації зазначив, що володіє автомобілем Audi А6, 2012 року випуску.

Слуга народу »Арахамія зберігає готівкою більше $ 650 тисяч, – декларація

Депутат від партії “Слуга народу” Микола Тищенко подав електронну декларацію про доходи за 2019 рік

Про це йдеться в декларації.

У ній фігурує і його дружина Алла Барановська, якій належить більшість задекларованих коштовних речей.

Тищенко задекларував 9 брендових сумок своєї жінки. Зокрема, Hermes Kelly, Prada, Balenciaga, Celine, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent та клатчі  від Valentino, Dior, Chanel.

Також Барановська задекларувала парку з хутром від Yves Salomon.

Ще Тищенко вніс у декларацію ювелірні прикраси своєї жінки: сережки з діамантами Tiffani&Co, каблучка Bulgari та браслет від Cartier. А також у подружжя 17 елітних годиннків на двох – Rolex, Bulgari, Audemars Piguet, Breguet Patek Philippe та інших відомих брендів.

Щодо нерухомого майна, то на Аллу записана квартира в Києві на 74 метрів квадратних, земельна ділянка 1000 метрів та машиномісце.

А у Тищенка дві квартири в Києві – площею 158 метрів та 53 кв. метри, і одне машиномісце.

Згідно з декларацією, Барановська їздить на Mercedes-Benz CLA250 2014 року, а в самого Миколи Mercedes-Benz S400 2019-го року та Audi А8 2011-го.

За минулий рік Барановська, яка має салон краси, заробила підприємницькою діяльністю 293 тис. 200 грн. А готівкою вона має 980 тис. 901 грн та $15 тис.

За матеріалами зі сторінки Володимира Ар’єва

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *