Власник “Мeдтехніки” Олексій Давиденко: Моя особиста думка. Треба нeгайно виходити на Китай і будувати два окремі модульні гoспіталі на Західній та Східній Укрaїні.

Моя особиста думка.

Треба негайно виходити на Китай і будувати два окремі модульні госпіталі на Західній та Східній Україні.

В них вже карантин завершений, вони всі вийшли на роботу, вони багато часу і грошей втратили за останні два місяці, вони готові працювати цілодобово і вони вже точно KNOW HOW.

Враховуючи, що госпіталь будується з типових модульних систем і туди одразу інсталюється всі меблі і обладнення, то кращого для нас варіанту сьогодні не існую.

Сьогодні, вони єдині в світі хто може повторити в міні копії все те що вони вже один раз побудували в себе за ті 14 днів. Хай не за 14, хай навіть буде 30 – але судячи з усього, навіть через 30 днів – це буде для нас саме вчасно.

Якщо персонально Зеленський про це домовиться з владою Китаю найближчого тижня, то вже за місяць у нас будуь побудовані абсолютно нові опорні центри прийому всіх заражених цим вірусом людей. І тоді це буде його персональна перемога.

Враховуючи, що сьогодні вже можна на 100% сказати, що все обладнення в Україні вже розпродано, а будь яке нове з’явиться як мінімум через місяць за абсолютно космічними цінами, то краще вже через місяць отримати не ШВЛ чи рентген, а дві повноцінні мобільні інфекційні лікарні. Тим більше, що гроші на це дають українські олігархи.

Скажу більше.

Якщо завтра об’являть прозорий фандрайзінг на будівництво за 30 днів такої модульної інфекційної лікарні як побудували в Китаї , я впевнений що більшість украінців так само долучиться до цього.

І повірте мені.

Сьогодні вже, коли мова йде про власне життя і швидкість з якої можна встигнути доїхати до лікарні, міста України і їх мешканці будуть ще битися в кого саме це збудувати.

Безперечні плюси:

  1. це буде абсолютно новий, вже обладнаний за цим профілем госпіталь.
  2. якщо на це законтрактувати китайців, то це точно будет зроблено швидко і в домовлені терміни..
  3. проект такогої лікарні повністю відпрацьований в Китаї і знаючи педантичність китайців вони легко зможуть аналогічний збудувати в Україні.
  4. така лікарня надасть нам швидко: додаткові ліжка, все під ключ обладнення, повну ізоляцію хворих.

Досить доганяти прой*баний час.

В такій ситуації як у нас зараз, нам нема вже куди відступати і чого боятися – треба діяти нестандартно, дєрзко і діяти на випередження..

Два невеликі мобільні госпіталі за 30 днів – будуть найкращим що влада сьогодні може зробити.

Олексій Давиденко

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *