“Влада не розуміє”, – Бутусов пояснив величезну помилку команди Зеленського через карантин

Нова влада зробила грубу помилку, коли пішла на радикальні заходи в зв’язку з коронавірусів. Через закриття метро тиснява в містах тільки посилиться, що призведе до швидкого поширення вірусу.

Сьогодні, 18 березня, після блокади метрополітену в Києві та інших містах, журналіст Юрій Бутусов в блозі пояснив чому дане рішення влади було помилковим, і його необхідно терміново виправити, щоб не погіршити ситуацію. На його думку, в країні дуже багато людей, які просто проігнорують карантин. Бутусов пояснив, що в Києві працюють люди, які приїхали з усіх областей країни, щоб заробляти, а не сидіти на карантині, і закриття метрополітену їх не зупинить, так як вони зайдуть в повну маршрутку, незважаючи ні на що.

Він запевнив, що в Україні немає європейських зарплат, і люди не зможуть спокійно сидіти вдома без роботи, так як гроші на прожиття швидко закінчаться. В країні немає ресурсів, які змогли б повністю проконтролювати умови карантину, а тому необхідно максимально оперативно інформувати населення і пояснити, що пересуватися можна, але в засобах захисту. Журналіст вважає, що потрібно інформувати населення і керувати ним в період карантину, а не блокувати міста і вводити режими паніки.

Раніше журналістка Соня Кошкіна прокоментувала ситуацію в Києві, де назріває справжній транспортний колапс через закриття метро і обмежувальних заходів по боротьбі з коронавірусів. До цього повідомлялося, що на території Харкова через скасування перевезень в метрополітені люди почали активніше пересуватися на особистому транспорті та наземними маршрутами, трамваями, тролейбусами. Через це число пробок на транспортних розв’язках значно збільшилася.

Раніше повідомлялося, що в Києві посилюється транспортний колапс через припинення руху метрополітену. Відзначається, що в деяких місцях люди намагаються дотримуватися умов карантину в транспорті, а деякі істотно його порушують.

За матеріалами сайту Діалог

Джерело: bestpost.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *