Відео. Одеса. Аркадія. 3 травня. Тим часом, Одещина стала лідером за кількістю добових хворих, де зафіксували 80 інфікованих.

В одному з курортних районів Одеси — Аркадії — почали роботу кафе і магазини, а люди стали масово ходити без масок в громадських місцях. Відповідне відео в своєму Telegram-каналі опублікувала “Українська правда”.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

На відео видно, що на вулиці знаходиться дуже багато людей, незважаючи на карантин, який введений в країні до 11 травня. Крім цього, обов’язковою умовою походу в громадські місця є носіння захисної маски, що також проігнорували багато жителів міста.

Нагадаємо, що 3 травня стало відомо, що Одеська область лідирує в Україні за кількістю нових випадків коронавірусу – за добу було виявлено 80 нових інфікованих. Пізніше голова Одеської області Куций Максим заявив, що до спалаху призвели зневажливе ставлення до карантину та ігнорування санітарних правил. За його словами, найбільша кількість інфікованих була зафіксована там, де місцева влада несерйозно сприйняла небезпеку епідемії — в Подільську, Одесі та Біляївському районі.

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *