Відео: Хворий на К-вірyc житомирянин показав як його лікують та чим годують в українській лікарні

Перший житомирянин, у якого виявили к-віруc, показав в яких умовах проходить його лікування в Україні. Відео він виклав на своїй сторінці у фейсбук.

Також чоловік заявив, що повідомлення про те, що він возив туристів до Австрії, є наклепом.

“Із 7-го до 14 березня я, мій товариш і його 11-річний син перебували в Австрії на курорті Санкт-Антон. 14 березня ми повернулися літаком авіакомпанії Wizz Air рейсом Меммінген – Київ. Жодної групи, друзів, жодних туристів я не возив. Це була приватна поїздка, і нас було з Житомира тільки троє…14 березня вночі о 23.30 ми приземлилися в “Жулянах”, на виході з літака тепловізором перевіряли температуру, вона у мене була нормальна, пройшли паспортний контроль, отримали багаж”, – зазначив чоловік.

За його словами, самоізолюватися він вирішив ще за три дні до повернення і до того, як дізнався про свій діагноз. Він зазначив, що після приїзду додому він поїхав у свій заміський будинок.

18 березня він відчув нездужання, у нього підвищилася температура, і чоловік викликав лікаря. Він додав, що інформація про його позитивний тест на к-вірyc спершу з’явилася у ЗМІ, а потім йому подзвонили і підтвердили діагноз.

Как меня кормят?Как кормят больных Коронавирусом в Житомире?Информация из первых рук!!!

Опубліковано Вадимом Оптимистом Неділя, 22 березня 2020 р.

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *