“Вибачте, але це 3,14здець”, – Парасюк про колишню мерку Рава-Руської та кандидатку в мери Києва від “Слуги народу” Верещук

Якщо вибори виграє Верещук, то Києву кінець, – вважає колишній депутат

Кандидатка у мери Києва від партії «Слуга народу» Ірина Верещук може бути причетною до незаконних схем під час роботи мером міста Рава-Руська Львівської області. Принаймні так стверджує колишній народний депутат Володимир Парасюк на своїй сторінці в Facebook.

«Вибачте, але це «3,14здец». Ви серйозно? Ірина Верещук? Та це людина, яка фальсифікувала рішення Рава-Руської міської ради для того, щоб виділити землю для наближених до себе людей. Просто потрібно поїхати в це маленьке містечко і люди поділяться своїми враженнями про колишнього мера. Вона не те що програє. Це буде днище. Зеленський, виявляється, не лише сліпий! Кияни мені вас шкода!», – написав він у підписі до відео.

У самому ролику, який він записав за кермом автомобіля, Парасюк сказав, що висунення Верещук у нього викликало сміх і що люди не уявляють, що це за людина.

«Вона була мером міста на Львівщині і те, що вона творила – просто в голову не вкладається. З того, що я знаю – вона фальсифікувала рішення міської ради, щоб виділити землю для своїх наближених людей. І робила вона це нахабно і нічого не боялася. Вона була замішана в якихось питаннях приватизації, з бурштином теж була пов’язана. Якщо все це розкопати – буде дуже цікаво. Думаю, з часом все це вийде на поверхню. Те, що обрав наш президент мене зараз шокує і дивує. У нього якась неправильна дорога, дуже коротка. І вона для нього закінчиться дуже швидко», – стверджує Парасюк.

Колишній нардеп каже, що у всій ситуації йому шкода тільки киян. Він вважає, що якщо вибори виграє Ірина Верещук, то Києву кінець.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *