Ветеран АТО: Щодо Черкас. Я дуже сумніваюся, що мер міста з Аваковим в конфлікті. Розумію, що він наліпив на себе вишиванку і мімікрірує під свого, але, Будь ласка, не ліпіть з нього героя.

Щодо Черкас. Оця от тушка на асфалті — бандит Сєрьога на прізвисько “Гурєнтій”, колишній водій главаря ОПГ Валєри “Торпєди”. Друг лисянського бика на прізвисько Толя “Залязіка”. Толя “Залізяка” колись займався металоломом і платив данину Сєрьогє і “Торпєдє”. Згодом Толя “Залізяка” доріс до Анатолія Васильовича, до членства в БЮТ і до посади мера Черкас. А ота тушка, коли ще була жива, з “Гурєнтія” перетворилася на Сергія Вікторовича, теж вступила до давніх шанувальників вбивць — БЮТ, і стала замом мера Черкас.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Товариство. Черкаси красиве місто, одне з найулюбленіших моїх. Маю там друзів, буваю так часто, як тільки можу. Але воно зараз гниє. Оцей от мер — точно не той, кого треба возносити в герої нації і лідери спротиву режиму фігляра. Хоча, якщо вже Ляшка з Гончаренком героїзували, то дивуватись такій раптовій всенародній любові до нього не варто.

Я дуже сумніваюся, що він з Аваковим в конфлікті. Думаю, що зовсім навпаки, і це все показне. Просто скоро вибори, а похвалитися меру нічим. І просто пан мер Черкас вчасно хайпонув на темі “Велюра” та “Епіцентра”.

Розумію, що він наліпив на себе вишиванку і мімікрірує під свого, але, Будь ласка, не ліпіть з нього героя. Це типовий +\- Мангер з амбіціями Труханова. При всій дебільності комунікації влади, несправедливості карантинних обмежень для всіх, обілєчіваній поліцією малих та середніх бізнесів etc, цей батл мера Черкас з президентом України — типовий коїтус жаби та гадюки, який документує чорт з-за шпалер.

Родіон Шовкошитний

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *