Ведмідь відірвав двері Lamborghini арабського шейха заради яблука

До речі, вартість машини становить приблизно 274 тисячі доларів.

Ведмідь відірвав двері Lamborghini арабського шейха заради яблука. До речі, вартість машини становить приблизно 274 тисячі доларів.

Арабський шейх Хумайд Абдулла Альбукаїш виклав у своєму інстаграмі відео, на якому його домашній ведмідь відірвав двері Lamborghini, інформує Ukr.Media.

У ролику шейх сидячи в суперкарі, приманює звіра яблуком. Ведмідь намагається влізти в машину через вікно, але двері не витримують і відвалюються. Переляканий ведмедик відскакує убік, але відразу ж підходить до господаря і все-таки забирає яблуко.

Окрім ведмедя, у шейха у приватному зоопарку є кілька екзотичних тварин: тигри, леви, гієни та змії. На інших відео Альбукаїш грає зі своїми вихованцями поруч із дорогими суперкарами: Lamborghini Urus, парочкою Huracan, Rolls-Royce Wraith та лімузином Nissan Patrol.

Деякі були б стурбовані тим, що кігті ведмедя пошкодять фарбу, кузов та салон автомобіля, але цього хлопця, схоже, це не хвилює. Шейха критикували за те, що він тримає диких тварин у неволі, але він стверджує, що справді любить їх і добре з ними поводиться. За словами шейха, всі тварини зберегли свої пазурі та зуби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *