Ваші пальці можуть багато про вас розповісти! Які у вас пальці?

Це дослідження здивує результатами!

Дослідження проводяться постійно, велика частина з них залишається непоміченою, але іноді ми натикаємося на дійсно цікаві результати, якими неможливо не поділитися. Завжди цікаво дізнатися про нові факти, хоча в деяких випадках ми дізнаємося про речі, про які краще було б не знати. І потім, не завжди зрозуміло, наскільки точні результати.

пальці

На щастя, ми приготували для вас тільки веселі факти! Виявляється, ваші руки можуть багато про вас розповісти. Це дійсно дуже дивно. Дослідження зосередилося на пальцях рук. Переходьте на наступній сторінці, щоб дізнатися, що руки говорять про вашої особистості.

Секрет криється в безіменному і вказівному пальцях. Вони багато чого можуть сказати про вас. Тест відноситься тільки до чоловіків, так як довжина цих пальців говорить про кількість тестостерону у чоловіків. Є три типи: А, В і С.

А: Безіменний палець довший вказівного 

Тут мова йде про симпатичних чоловіків. Вони чарівні і можуть знайти спільну мову з будь-яким. Так, вони більш агресивні і швидко йдуть на ризик. Це також говорить про те, що ці чоловіки заробляють більше, ніж їхні колеги з короткими безіменними пальцями.

В: Безіменний палець коротше вказівного 

Такі чоловіки дуже впевнені в собі і навіть можуть бути злегка нарціссічнимі. Вони не страждають на самоті і не люблять, коли їх турбують. Однак, коли мова заходить про любов, вони менш упевнені, так як їм важко виявляти ініціативу.

З: Безіменний палець і вказівний однакової довжини

Тут вже все напевно зрозуміло … Чоловіки з такими руками хороші медіатори, дуже вірні і люблячі. У них все в гармонії. Вони спокійні і з ними все йде як по маслу, все як заплановано.

Що думаєте? Впізнаєте себе або своїх близьких в одній з цих категорій?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *