Українка з Неаполя: Тут зараз +15, а мої діти вже пів місяця не переступали поріг квартири. І в мене питання – люди, співвітчизники – ВИ БЕЗСМЕРТНІ??? Подумайте про рідних, про дітей, про батьків, про медиків..

Не знаю з чого почати. На фото, як бачите, я в масці і в рукавичках, стою в черзі, на безпечній відстані від інших покупців і чемно чекаю (мінімум хвилин 40), щоб просто зайти в супермаркет. Ні, мені не соромно, мені безпечно. Сонечко, тепло… Тут зараз +15, а мої діти вже пів місяця не переступали поріг квартири, тому, що так треба! Я роблю закупи раз в тиждень, максимум два. Весь інший час ми не виходимо, важко – але терпимо. Бо так потрібно!

Сьогодні в Італії 475 мертвих…475 за один день… В Італії, в якій медицина на такому рівні, на якому в нас мабуть ніколи не буде. В якій людям роблять тампони, в якій є апарати для вентиляції легень, де лікують і рятують, а не приховують статистику. І в мене питання – люди, співвітчизники – ВИ БЕЗСМЕРТНІ??? Подумайте про рідних, про дітей, про батьків, про медиків ( які приймуть той удар на себе без елементарних засобів захисту) і зробіть те, що можете – просто залиштесь вдома!!!

Інна Нараєвська

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *