У селі Уторопи, що на Косівщині, донька вигнала з дому немічних матір та батька. Батьки перебрались жити до стайні.

Донька вигнала матір та батька в стайню!

Пишу цей пост не просити у людей нічого, а не робіть так ніколи, чуєте НІКОЛИ!!!!!!!!!!!На передньому плані хата яку спільно будували вони….. але ніколи не думали що мають доживати у стайні, без догляду, поваги, любові….. у власній сечі маринується старенька пара!

Бабуся інвалід першої групи, дідусь має якусь гулю на животі…. каже що грижа. Носить воду та коле дрова….. є рішення суду про примусове, я так розумію, виселення «єдиної донечки». Таке є, така реальність, такі будні…. небайдужі люди, сусіди, родичі, служби, власними силами зробили все можливе шоб це вирішилося законним шляхом, низький їм уклін… вони мають їжу, молочко…. кажуть нічого нетреба, лише спокою доживати свій вік в оселі де по тобі вночі не бігають щурі, в оселі яка їм рідна.
За матеріалами аккаунту Юлії Таринської

Шановні пані та панове, пам’ятайте! Будь-яка інформація, яку Ви, публікуєте з публічним статусом у соціальних мережах є доступною для використання третьою стороною. Особливо коли ви просите допомоги у розголосі, а після цього змінюєте свій пост. Поводьте себе відповідально ! У деяких випадках, залишаємо за собою право у відмові публікації посту.

Усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає. Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Щоб опублікувати пост, чи надіслати з

За матеріалами аккаунту Юлії Таринської

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *