У Києві прийняли важливе рішення по роботі метро, ​​деталі плану

Влада міста хочe  відновити роботу метрополітену, але їм зможуть користуватися не всі.

Влада міста планує відкрити метрополітен для людей, які працюють на стратегічних підприємствах. Про це в відеоповідомлення розповів депутат Київради Володимир Прокоп’єв. За його словами, закрите метро – це велика проблема для міста, але київська влада повинні виконати постанову Кабміну. Однак Прокоп’єв з колегами розробляє спеціальний план заходів для роботи метро з деякими обмеженнями.

Він також підкреслив, що в Києві більшість працівників лікарень доїжджають до роботи з інших областей і метрополітен повинен працювати, щоб їх обслуговувати. Як повідомлялося раніше, 16 березня президент України Володимир Зеленський в зв’язку з пандемією коронавируса закликав посилити карантин по всій країні, запропонувавши закрити метро. Тим самим з 17 березня указ президента вступив в силу, і у всіх містах України закрили метро на карантин до 3 квітня.

Також стало відомо, що мер Харкова Геннадій Кернес спочатку відмовився виконувати доручення президента Володимира Зеленського про закриття метрополітену на час карантину. Він вважає таке рішення недоцільним для Харкова.

За матеріалами сайту Діалог

Джерело: bestpost.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *