Терміново! Зеленський скликає “Слуг”. Необхідно рятувати країну – підключили Шмигаля

Засідання фракції “Слуга народу” заплановане на 27 березня. За попередньою інформацією воно має розпочатися о 19:00.

До того ж, джерело зазначило, що на засіданні буде присутній Президент України Володимир Зеленський, а також прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Президент обговорюватиме з прем’єром та депутатами порядок денний позачергового засідання. Зокрема, секвестр державного бюджету.

Зауважимо, що цими вихідними через поширення коронавірусу нардепи зберуться на позачергове засідання, аби ухвалити низку важливих законів. Так, окрім власне законодавчих ініціатив щодо розповсюдження COVID-2019, будуть розглядати і наприклад, зміни до бюджету.

Нагадаємо, бізнесмени використовують пандемію, щоб збільшити свої активи. Про це повідомляє телеграм-канал “легітимний”.

Наше джерело повідомляє, що багато бізнесменів, яких Офіс Президента призначив стежити і «допомагати» регіонам, сприйняли це як можливість просунути і перебільшити свої політичні активи в закріпленому регіоні.
Деякі навіть замахуються на «губернаторські крісла».
Про ці випадки відомо в Офісі Президента. Зеленському особисто доповідають про ситуацію в кожній області. Президенту категорично не подобаються розбіжності і «політичні ігри» під час епідемії.
Також прохання перестати «критикувати і скаржитися» на лікарів, які нібито не так когось слухають.
Лікарі рятують людей не тільки від коронавіруса, але ще щодня від сотні інших хвороб. Скажіть їм краще ще раз спасибі за це.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *