Терміново! Арахамія назвав підозрюваних у замаху на Шефіра! Причетні понесуть покарання. Зеленський вже в курсі!

Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія у4 Верховній Раді розповів, хто може стояти за замахом на Сергія Шефіра.

Народний депутат, коментуючи сьогоднішнє замах і розстріл машини Сергія Шефіра, зазначив що це не просто замах на конкретну людину – це сигнал для Президента Зеленського і його команди, оскільки саме Сергій Шефір був довіреною особою Зеленського і був украй уразливий, оскільки їздив без охорони, передає власкор Економічних новин в ВР України.

Арахамія назвав трьох можливих замовників замаху.

«По-перше це може бути привіт від контрабандистів, кримінальних авторитетів. Ви знаєте, практично всі з них покинули Україну. Друга версія – це російський слід. І третя версія, це фінансово-промислові групи, які незадоволені активними діям влади на шляху деолірхізаціі », – зазначив Арахамія.

Версію про те, що великі фінансово-промислові групи стоять за замахом на Шефіра підтримує і Михайло Пололяк, який заявив, що в компетенції Сергія Шефіра якраз і була робота з великими фінансово-промисловими групами.

Арахамія вважає, що необхідно дочекатися перших результатів розслідування і вже потім робити якісь висновки.

Люди, причетні до стрілянини 22 вересня по автомобілю першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра, понесуть покарання.

Про це прес-секретар президента Сергій Никифоров заявив в Facebook.

“Станом на зараз можна сказати, що виконавцю замаху, а також замовникам і їх поплічникам не уникнути покарання. А також що курс Офісу президента на детінізацію і деолігархізацію України не зміниться і ніякі підступні дії на нього не вплинуть”, – написав він.

Прес-секретар Зеленського підтвердив, що президенту доповіли про обстріл машини Шефіра, “незважаючи на ніч” в США, де глава держави перебуває з офіційним візитом.

“Зеленському […] продовжують надавати всю необхідну інформацію. Публічна реакція президента на подія також скоро буде”, – зазначив Нікіфоров.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *