“Таке і у стр@шн0му сні не присниться”: Батьки Гліба благають про допомогу

Рахунок на лікування малюка сягає 295 тисяч доларів.

Вроджена дитяча ембріональна рабдоміосаркома – це діагноз крихітного Гліба, який має лише два місяці з народження.

«Напевно лише у страшному сні можна уявити. Ніколи не думала, що доведеться писати це… Навіть думати не могла, що біда торкнеться нашу сім’ю. Нашому маленькому синочку на одужання в Україні шансів не дають, тому що дуже маленький вік. Є варіант лікування в Туреччині. Можлива пересадка кісткового мозку від родинного донора, але часу дуже мало», – розповідає мама хлопчика.

Батьки зібрались з духом і попросили про допомогу у небайдужих людей, вони змогли знайти клініку в Туреччині, яка погодилась прийняти малюка на лікування. Лікарі кажуть, що таких дітей з подібним діагнозом у світі не більше двох десятків, але все ж готові взятися за лікування дитини. Проте рахунок за їхні послуги сягають захмарних майже 300 тисяч доларів.

Родині Литюків вдалося зібрати кілька десятків тисяч самостійно і поїхати на початок лікування і він дав вражаючі результати.  «З моменту нашого перебування в клініці (17 днів) онкомаркери знизилися в 2 рази – це дуже і дуже хороший показник. Збільшена  від метастаз печінку – зменшилась. Лейкоцити – відновилися. До того ж до Глебушка повернувся апетит. Вага повільно, але впевнено зростає», – розповідає мама малюка.

Такі  успіхи дають надію на повне одужання, тому родина крихітки благає приєднатись до збору коштів.

Реквізити для допомоги:

5168 7573 8791 3348 Литюк Аліна 

5168 7573 4605 6817 Литюк Євген

https://www.facebook.com/groups/1497140170447330/?ref=group_header

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *