Світлана Білоножко розповіла про бізнес під час vlйнu 22-річного онука та про його дружину

Артистка також розсекретила, яким було весілля пари.

Заслужена артистка України Світлана Білоножко розповіла подробиці особистого життя онука Віталія, який нещодавно одружився з дівчиною на ім’я Софія. tsn.ua

Як говорить виконавиця, Віталій Білоножко-молодший віднайшов не лише справжнє кохання, але й власне покликання. Зокрема, 22-річний хлопець вже заснував свій успішний бізнес, спрямований на роботу з рекламою. А ось дружина онука Софія нині навчається на мікробіолога та поєднує це з викладанням англійською. На думку Світлани, пара є взірцем надійного подружнього життя.

“Віталій займається рекламою, монтажем. Його фірма, яку він відкрив з другом, взагалі на третьому місці. А ось Сонічка – мікробіолог, вірусолог. У неї мама за кордоном працює біологом і дуже успішно, вони створюють ліки. Вона (Софія – прим. ред.) ще навчається і викладає вже в англійській школі, головний спеціаліст. Думаю, що їм надзвичайно комфортно вдвох. Тому хороший вибір у нашого Віталіка. Вони разом звернуть гори”, — сказала Світлана Білоножко в інтерв’ю Rostyslove Production.

Онук Світлани Білоножко з дружиною Софією / © Фото з соціальних мереж
Також артистка поділилася, що на весіллі молодят, яке вони організовували повністю самотужки, виступив друг їхньої родини – співак Павло Зібров. Виконавець заспівав декілька хітів і змусив усіх танцювати.

“Наші молоді – великі молодці. Вони самі організовували своє весілля. Їхні батьки тільки слухалися. На весіллі не було зіркових гостей. Єдине, був Павло Зібров. Ми обожнюємо його, у нього добре серце. Він прийшов і запитує, чи можна заспівати. Вся молодь підхопилася й почала танцювати”, — зізналася знаменитість.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *