“Спасибі, відкрили очі: розлючена Брежнєва прокоментувала коханку Меладзе. “Погулює”

У Мережі давно ходять чутки, що сімейній ідилії Брежнєвої прийшов кінець. Нібито 56-річний Меладзе повторив колишній сценарій – закрутив роман із молоденькою солісткою «ВІА Гри» і готовий подати на розлучення. У пасії йому приписали 31-річну Еріку Герцег, яка має, до речі, той же типаж, що і Віра. Однак Брежнєва з іронією поставилася до пліток.

«Читаю новини і в черговий раз захоплююся здібностями свого чоловіка, – писала співачка. – Він встигає керувати офісом, “розкручувати” п’ять своїх проектів, бути наставником в «Голосі», писати пісні, знімати кліпи, випускати релізи, затверджувати весь контент, займатися дітьми, піклуватися про брата, сестру, батьків, племінників, брати участь у всьому, що відбувається в моєму житті, допомагати в наших сімейних питаннях і ще, за словами преси – погулювати з Ерікою! Ну просто браво, товариші, спасибі, відкрили очі ».

Артистка зазначає, що впевнена в собі, і ні про яких суперниць не може йти мови. А обранець не обділяє її увагою і турботою. «Можу сказати, що після 25 років у мене почалися добрі стосунки з самою собою, після 35 – ідеальні, – була відвертою вона. – Важливіше бути задоволеною своїм відображенням у внутрішньому сприйнятті себе. З точки зору краси я сама собі найкращий детектор. Але завжди піднімають настрій компліменти чоловіка, тому що це прояв любові і ніжності. Їх, на щастя, я отримую часто».

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *