“Скоро, відчуваю, почнеться”, – найманець армії “ДНР” зробив передбачення щодо майбутнього ОРДЛО

Найманець армії “ДНР” зізнався, що в ОРДЛО навіть продавці овочів на ринках заробляють більше, ніж вони.

Росія продовжує бідно фінансувати армійські підрозділи ОРДЛО – так звані “військовослужбовці армії ДНР” скаржаться, що незабаром в місцевих полицях і бригадах може початися хвиля звільнень за власним бажанням.

Російські найманці незадоволені низьким рівнем зарплати, яка становить 16 500 рублів (6 200 гривень).

Інформація про це була опублікована в паблік Макіївки і Донецька в соціальній мережі “ВКонтакте”, де розмістили повідомлення одного з російських найманців, зроблене в соціальній мережі Twitter. Військовослужбовець армії “ДНР” зізнався, що обіцяного збільшення окладів найманці не дочекалися – їх зарплата і раніше 16 450 рублів.

При цьому, за його словами, навіть продавці овочів на ринках заробляють більше.

“Коли на ДР ніж подарували хлопці з 9-го полку, спілкувалися, що так і не підняли в січні рядовим до 20 000 рублів, так і залишилося 16 450 рублів без бойових. Та навіть якщо і з бойовими ~ 25000 рублів – продавщиця овочів більше заробляє, сказала. Скоро, відчуваю, почнеться конкретна текучка в полках і бригадах “, – пише найманець.

 

Разом з тим інфляція і зростання цін на окупованій території окупованих районів Донецької та Луганської областей ще більш скорочує реальний рівень доходів.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *