Скандал на британському ТБ: обриси України на формі збірної порівняли з “плямою”

Під час популярного ранкового шоу на британському ТБ британська ведуча безсторонньо відгукнулася на адресу карти України, зображеної на футболці нашої національної команди.

Неприємний інцидент для українців трапився напередодні на британському ТБ. Під час відомої програми “Доброго ранку, Британія” провідна Кейт Гарревей дозволила собі невтішно висловитися про екіпіровку національної команди жовто-синіх. Розмову в студії за участю українського посла Вадима Пристайко присвятили сьогоднішнього матчу ¼ фіналу ЧЄ-2020 Україна – Англія, пише dailystar.

54-річна ведуча, можливо, хотіла пожартувати, але у неї це вийшло явно невдало. Вона зазначила, що спереду футболки зображені контури карти нашої держави нібито у вигляді “плями”. А після Гарревей зіставили цю футболку з майкою свого сина, який “піднімає її з підлоги і стверджує, що вона більш-менш чиста”.

 

Другий ведучий посміявся над таким виразом. Але Кейт і на цьому не заспокоїлася, а запитала у нашого посла, чи є таке рішення про нанесення карти на екіпіровку політичним. Тоді Пристайко спокійно уточнив, що це бажання об’єднати весь народ під час великої першості Європи, а не політичне підґрунтя.

Цікаво, що подібного роду жарти британських журналістів не оцінили і самі англійські телеглядачі. У соцмережах вони залишилися незадоволені її грубими репліками на адресу України. Деякі з них припускають, що Київ цілком навіть може попросити Лондон публічно вибачитися за такі образливі і неповажні коментарі британській телеведучої.

Цікаво, що в деяких соціальних мережах цієї програми даний казус вирізали.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *