Шотландка виграла мільйон в лотерею і витратила на пластику. Фото до і після

Мешканка Шотландії Джейн Парк, яка у 2013 році виграла мільйон фунтів (36 млн гривень), зігравши в лотерею “Euromillions”, втратила гроші на пластичні операції та нерухомість. Зараз вона – одна з найвпізнаваніших облич у рідній країні.

Про те, який шлях довелося пройти молодій мільйонерці та на що саме вона витратила виграш, розповість OBOZREVATEL. Зараз красуні 25 років, але вона з задоволенням згадує свій шлях до того місця, де вона опинилася зараз (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

В 17-річному віці скромна шотландка придбала свій перший лотерейний білет, який за щасливим збігом обставин виявився виграшним. Недовго думаючи, Джейн вирішила, що найкращий спосіб не протринькати гроші – інвестувати в себе.

Джейн Парк в 2013 році виграла мільйон фунтів

Так народилася ідея збільшити груди, яку щасливиця одразу втілила. Трохи пізніше на дівчину чекали ще підтяжка, ліпосакція, зміна форми губ та встановлення вінірів.

Останньою операцією стала корекція форми сідниць, через яку Джейн ледь не померла. Під час хірургічного втручання у пацієнтки почалася алергія на анестетик. Лікарі кілька годин боролися за її життя.

Джейн купила собі фіолетовий Range Rover у 2015 році

Витративши на пластику та інші доглядові процедури 500 000 тисяч фунтів, Парк вирішила вкластися в нерухомість. На те, щоб припинити звертатися до хірургів, красуню також підштовхнули батьки, яких непокоїла нова залежність доньки.

Джейн Парк у віці 21 року

Зараз молода мільйонерка осіла в Дубаї через пандемію коронавірусу. З її слів, повертатися додому не збирається.

Джейн Парк після усіх пластичних операцій живе в Дубаї

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *