“Шкодую, що не працюю в ГРУ”, – Симоньян відкрито погрожує суддям Олімпіади – 2020 (ВІДЕО)

Головний редактор пропагандистського каналу Russia Today Маргарита Симоньян почала погрожувати суддям Олімпіади в Токіо.

Топова пропагандист Кремля, головний редактор Russia Today Маргарита Симоньян перейшла до погроз через скандал з гимнастками РФ на Олімпійських іграх – 2020.

Із заявою вона знову виступила на своєму акаунті в twitter. 8 серпня.

Від образ і прокльонів Симоньян перейшла до погроз на адресу суддів Олімпіади, які не дали “золото” російській гімнастці Діні Аверін.

“Після розправи суддів різних країн над нашими гімнастками дуже шкодую, що не працюю в ГРУ”, – написала пропагандистка.

Варто відзначити, що, згідно з численними розслідуваннями Заходу, саме Головне розвідуправління РФ (ГРУ) стоїть за гучними замахами на життя екс-розвідника Сергія Скрипаля та опозиціонера Олексія Навального. Звинуватили дану структуру також у вибухах складів з боєприпасами в Чехії.

Росіяни не оцінили нові погрози Симоньян. У коментарях пропагандистку різко розкритикували за подібні слова.

“Ви погрожуєте суддям Грушники. Навіщо? Олімпійський рух і так боліє мельдонієм, корупцією, багато чим. Давайте для початку російську олімпійську сім’ю зробимо показово спортивною. Не тягніть в спорт ненависть”, – пишуть підписники.

“Раніше погрожували братками, тепер ГРУ. Дно”, – відзначають громадяни РФ.

“Симонян відкрито” палить “ГРУ … Після такого не здивуюся, якщо і вона раптово покуштує” Новачка “”, – пишуть в Мережі.

ЩО ТРАПИЛОСЯ

7 серпня Росія вперше за 25 років не отримала олімпійське “золото” в художній гімнастиці. Судді 15 країн віддали чемпіонство представниці Ізраїлю Ліною Ашрам.

Російська спортсменка Аверіна не змогла змиритися з поразкою. Вона публічно звинуватив суддів в упередженості. Підключилася до скандалу і пропаганда РФ, яка вміло початку підігрівати гнів росіян. Так, офіційний речник МЗС РФ Марія Захарова назвала суддів Ігор – 2020 “гадами”.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *