Щ0йно! В Офісі Президента заявили: Зеленський не покине Україну. Він не боїться: мусить бути в “серці” країни. Браво!

Президент Володимир Зеленський не збирається залишати столицю України.
Про це заявив радник голови ОПУ Михайло Подоляк в інтерв’ю російській журналістці Юлії Латиніній

“Він точно не покине Київ. Він –людина обезбашенна, у доброму значенні слова. Він не боїться. Він вважає, що має перебувати всередині, у серці країни”, – сказав він.

Подоляк також прокоментував інформацію іноземних медіа про спроби замаху на Зеленського. За його словами, президентська контррозвідка постійно контролює ситуацію.

“Times” повідомили про два замахи. Я думаю, насправді їх було набагато більше, бо первинна ціль у перші три дні була виключно одна. Основною метою було чинити зовнішній тиск на Київ, увійти та спробувати знищити Володимира Зеленського. Але у Генштабу РФ цього не вийшло, а зараз уже немає сенсу”, – зазначив він.

На думку радника голови ОПУ, Володимир Путін абсолютно не розуміє внутрішньої ситуації в Україні та має хибні уявлення про президента України. Також Подоляк розкритикував розвідку й контррозвідку РФ, які “розповідали Путіну казки”.

“Наш президент із великим стрижнем людина, він готовий витримати будь-який удар. Він не готовий ламатися під впливом якихось зовнішніх чинників”, – зазначив він.

Нагадаємо, що від початку російсько-української війни президент Володимир Зеленський пережив щонайменше три спроби замаху, повідомляло британське видання The Times.

За даними видання, із завданням убити президента України в країну були відправлені два угруповання — найманці ПВК Вагнера та кадировські спецпризначенці.

Наголошується, що замахи зірвалися через дії співробітників ФСБ, які виступають проти війни.

Джерело, близьке до “Вагнера”, повідомило виданню, що вони зазнали великих втрат під час замахів на Зеленського.

Вони вважають “неймовірним” рівень поінформованості служби безпеки президента щодо операцій.

Збройні сили України 26 лютого знищили ударне кадировське угруповання, метою якого була ліквідація Зеленського.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *