Шановна владо! Ось як сьогодні виглядає захисний костюм наших медиків в Коломийській інфекційній лікарні!!!

У КОЛОМИЙСЬКІЙ ІНФЕКЦІЙНІЙ ЛІКАРНІ БРАКУЄ ЗАСОБІВ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА АНТИБІОТИКІВ.

Про це у фейсбук повідомила жителька Коломиї Тетяна Винничук:

“ТЕРМІНОВО!!! Шановна владо,коломияни та всі небайдужі,хто може допомогти!!! Ось як сьогодні виглядає захисний костюм наших медиків в Коломийській інфекційній лікарні – ЦЕ ВІДСУТНІСТЬ ЗАХИСНИХ КОСТЮМІВ!!! В Коломийській інф.лікарні закінчують засоби індивідуального захисту.Потрібні рукавиці, маски, респіратори, дез. середники,АХД 2000.

Потрібні захистні костюми, окуляри, захистні екрани.

Немає cito тестів.

Маєм велику проблему навіть їх замовити”

Тим часом, головний лікар Коломийської інфекційної лікарні Володимир Кифорук, в коментарі телефоном кореспондентові WestNews підтвердив, що ситуація справді невтішна.

“У нас 300 масок, або 200 на сто людей. Нема нічого – халати всі совдепівські. Нема окулярів, респіраторів нормальних. Антибіотиків нема в лікарні. З обласного бюджету Департамент охорони здоров’я виділив 30 тисяч гривень, які ми вже передали на казначейство. Це будуть халати, трошки антибіотиків. Це на два дні. Є волонтери з Італії, наші коломияни, дзвонили, з Медлюксу дзвонили, що завтра щось передадуть нам. Але це не вони мають робити – це держава має виділяти. Коли мої працівники ходять у штанах двошарових, масці китайській дебільній, я не можу на це дивитися,” – заявив Володимир Кифорук.

У лікарні також немає тестів для виявлення коронавірусу, каже Володимир Кифорук. Так звані змиви з носоглотки медики везуть до Івано-Франківська. При наростанні клініки методом виключення вірусного грипу типу А і Б, матеріали везуть до Києва.

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *