“РФ відкрила кордони для мешканців ОРДЛО. Країна летить в безодню, а президент записує відосики, де звинувачує всіх, крім себе.”

РФ відкрила кордони для мешканців ОРДЛО… Навіть для тих, хто не має громадянства.

На тлі К-вірусу хтось зітхне з полегшенням, мовляв, хай валять в рф…

Але це наші громадяни і наші території. І тепер вони фактично інтегруються в Росію.

І жодного коментаря від Зеленського.

Президент, як ображений хлопчисько записує відосики, де звинувачує всіх, крім себе в тій кризі, що сталася, маніпулює літаком з Китаю на тлі мільйонів проданих за кордон захисних засобів, знищенної після зростання, і це ще до епідемії, економіки, і нового елітного мерседесу очільника його офісу Єрмака….

Країна летить в безодню і якби таке сталося при Порошенко, то я б був не проти надзвичайного стану. Пам’ятаєте, як вводили воєнний стан після моряків? Як зелеботи та московити розписували, що це робиться для зриву виборів та узурпації влади? А в цей момент держава за місяць перевірила спроможності економіки і країни існувати в умовах воєнного стану, провели масштабні збори воєнного резерву, посилили сектор безпеки.

А зараз що? Обмеження конституційних прав громадян? Нищать економіку продаючи паралельно засоби захисту по всьому світу? Виділили грошей на боротьбу з коронавірусом менше ніж витрачає на рік партія Слуг.
Звільнили олігархів від податків, які мали йти в місцеві бюджети та боротьбу з пандемією.

І ці мародери ще надзвичайний стан не ввели, а вже породили паніку та хаос.

Гірше кopонoвiруcу може бути тільки зеленовірус, який призведе до втрати державності.

Сьогодні, до речі, знову двоє поранених на фронті, але президенту це не цікаво. Цікавіше вводити Надзвичайний Стан, переслідувати опозицію, бачити Мир в очах Путіна.

І світова Пандемія тут, на жаль, не проблема, а чудова нагода.

За тиждень для стримування курсу гривні було витрачено 1млрд. 300млн. доларів, це третина того, що ми просимо в мвф.

І на тлі витрат партії Слуга Народу, нового мерседеса Єрмака за 3 лями, збільшення витрат на офіс президента, кортежів, Оманів, список продовжіть самі, фраза міністра Охорони Здоров’я Ємця про те, що “помруть всі пенсіонери” виглядає не як ляпнута дурість, а як стратегічний план. Менше пенсіонерів – менше навантаження на пенсійний фонд і бюджет на тлі світової кризи.

Абсолютно російський, совдепівській підхід.

Цим неукам та недоумкам не можна давати вводити Надзвичайний Стан.

Економіка вже падає, вже падає промисловість, за пів року від зростання до шаленого падіння.

Надзвичайний стан має право вводити той, хто розуміє, як працює держава і що таке конституція, і хто за цю державу вболіває.

А тим, хто, як зелена влада, порушує закони, часто просто від незнання, вводити будь які стани, та і взагалі щось чіпати в механізмі, який працює, – протипоказано та смертельно небезпечно. Небезпечно в першу чергу для України і нас з вами.

За матеріалами зі сторінки Мирослава Гая

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *