Прямо на п0хор0ні! Кличко вражений – висказав усе: страшна втрата, кияни у траурі! Світла пам’ять

У понеділок, 29 листопада, в Києві оголошено день жалоби у зв’язку зі смертю колишнього міського голови, Героя України, почесного громадянина міста, депутата Київради Олександра Омельченка.

У Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройшла церемонія прощання з колишнім міським головою столиці. Попрощатися з Омельченком прийшли родичі, чинний Київський міський голова Віталій Кличко, депутати Київради, небайдужі містяни. Церемонія тривала до 13:00. Про це інформує пресслужба КМДА.

Сьогодні Київ прощається з колишнім міським головою столиці, почесним громадянином міста Києва, депутатом Київради Олександром Омельченком. Людиною, яка багато років свого життя працювала для нашого міста, змінювала його. Сан Санич, як ми його називали, любив Київ. А кияни – поважали Омельченка. Для мене він був старшим товаришем і багато в чому наставником. Завжди енергійний і завзятий, мудрий і з гумором, з великою цікавістю до життя і людей. Таким я пам‘ятатиму Сан Санича. Світла пам‘ять”, – сказав Віталій Кличко під час церемонії прощання.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *