“Поmерл@ сьогодні зранку”: Не стало відомої співачки-красуні. Сім’я спустошена втратою. Серце…

У Лос-Анджелесі у віці 69 років померла засновниця групи The Pointer Sisters Бонні Пойнтер, передає USA Today. За інформацією видання, у Пойнтер стався серцевий напад. Однак, як повідомили Variety близькі співачки, офіційна причина смерті поки не розкрита.

«З великим сумом я повинна повідомити шанувальникам The Pointer Sisters, що моя сестра Бонні померла сьогодні зранку, – повідомила сестра артистки Аніта. – Наша сім’я спустошена».

Сестра покійної і одна з учасниць групи також попросила фанатів помолитися за її рідних. «Бонні була моєю найкращою подругою. Ми базікали кожен день. За все життя ми жодного разу не сварилися. Я вже сумую за нею. Одного разу ми побачимося », – сказала Пойнтер.

Бонні і її молодша сестра Джун Пойнтер створили дует The Pointer Sisters в 1969 році, пізніше до них приєдналися Аніта і Рут. У 1971 році група підписала контракт з легендарним лейблом Atlantic Records. Їх дебютний альбом приніс їм першу сходинку чарту Billboard завдяки синглам «Yes We Can Can» і «Wang Dang Doodle».

Через три роки The Pointer Sisters чекав справжній тріумф. Група випустила хіт «Fairytale», написаний Бонні в співавторстві з Анітою, а пізніше – переспіваний Елвісом Преслі, з другого альбому «That’s a Plenty».

Motown Museum@Motown_Museum

Motown Museum mourns the loss of alumni Bonnie Pointer, who passed away earlier today. She was known for her high energy, spunk and strong vocal abilities. We send our condolences to her family, friends and fans around the world.

Переглянути зображення у Твіттері
Про це говорять 1 260 осіб

У 1974 році The Pointer Sisters отримали за неї музичну премію «Греммі», ставши першою жіночою групою, яка була удостоєна цієї нагороди. Вони також були першою афроамериканською групою, яка виступила в концертному залі Grand Ole Opry в Нашвілле, штат Теннессі.

Незважаючи на те, що колектив отримав статуетку за кантрі-композицію, свій найбільший комерційний успіх вони знайшли завдяки ар-н-бі. Через три роки, в 1977 році, Бонні Пойнтер залишила гурт і почала сольну кар’єру. За цей час вона випустила чотири альбоми і повернулася на вершину хіт-парадів з диско-версією пісні «Heaven Must Have Sent You». У 1982 році група випустила сингл «I’m So Excited», який журнал Billboard помістив на 23-е місце в списку кращих хітів у виконанні жінок. Пісню можна почути відразу в декількох популярних фільмах, включаючи «Протокол», «Трансформери: Помста занепалих» і комедію Педро Альмодовара, яка була названа на честь пісні.

У 2006 році не стало однієї з учасниць The Pointer Sisters Джун Пойнтер, яка померла від раку. В цьому році Бонні і Аніта Пойнтер випустили пісню «Feels Like June» в якості данини пам’яті їх покійній сестрі. Це була остання записана пісня Бонні.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *