Після замаху! Шефір зробив сtр@шну заяву: не встає. Венедіктова влетіла – все відомо

Сергій Шефір розповів, що життю його водія нічого не загрожує, але “збирають ногу”. Про це він повідомив, прибувши на зібрання “Слуг народу” в Трускавці.

«Я думаю, він ще не може встати ліжка. Там цілий механізм, збирають ногу. Обіцяють, що все буде добре, але поки він не встає, без руху», – зазначив помічник президента.

За словами Сергія Шефіра, психологічно постраждалий “себе почуває нормально”. Навіть сказав, що після всіх подій повернеться на місце водія.

До слова, у справі замаху на життя першого помічника Президента Сергія Шефіра опрацьовується понад десять версій, дві з них – головні.

Про це генеральний прокурор України Ірина Венедіктова розповіла під час брифінгу в медіацентрі “Слуги народу” в готелі Rixos-Prykarpattya.

“Що стосується версій, вони були озвучені відразу. Коли я давала перші коментарі, сказала дуже обережно, що є дві основні версії, але ми не відкидаємо та опрацьовуємо інші. У нас більше десятка версій, над якими ми працюємо. Ми їх не відкидаємо… Слідство рухається вперед”, – поінформувала Венедіктова.

Водночас генпрокурор не конкретизувала, про які саме версії йдеться.

Як повідомлялося раніше, у Київській області 22 вересня обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водія було поранено.

За інформацією МВС, в автомобіль загалом влучило 18 куль.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *