Після повідомлення Розвідки! Мураєв йде ва-банк – держпереворот: термінове РНБО. Облава почалась!

МЗС Великої Британії зробило заяву, що спецслужби РФ готують/готували держпереворот в Україні, щоб поставити Мураєва новим Президентом:

ЗАЯВА: – «У нас є інформація, яка вказує на те, що російський уряд прагне встановити проросійського лідера в Києві, оскільки розглядає питання про вторгнення та окупації України. Потенційним кандидатом розглядається колишній народний депутат України Євген Мураєв. Ми маємо інформацію, що російські спецслужби підтримують зв’язки з багатьма колишніми українськими політиками»

Тепер то пазл склався повністю, вся історія виглядає так, вказує блогер Євгеній Прокопишин.

– РФ провокує в Україні держпереворот
– користуючись цим хаосом, як і в 2014 році, вводить свої війська (от для цього 100-150 тис солдат дійсно достатньо було би)
– першим РФ візьме Харків, і як першу столицю України, і як найближче до РФ велике місто, і як родіну Мураєва
– потім ставить Мураєва Президентом, Бойка Прем’єром, Медведчука Головою ВР
– нова влада негайно міняє Конституцію, де прописує федералізацію України, відмову від НАТО і ЄС, відмовляється від АРК та дає дозвіл РФ розмістити тут свою постійну військову базу
– потім більшість військ РФ виводить
– далі газовий контракт з дешевим газом і все по сценарію Білорусі…

Одна проблема в цьому плані — Зеленський і його дружба з Британією

Після першої зустрічі Зеленського з главою Мі-6 за грати полетів Медведчук. Після їх другої зустрічі

– Президент заявив про підготовку держперевороту в Україні (натякнувши тоді на Ахметова, який фінансує Мураєва давно і якого Захід вважає проросійським олігархом, Ахметов до речі має шахти на РФ і дефіцит вугілля, очевидно, також частина цього плану) чим уже зірвав ці плани.

Тепер же Захід активно почав нагнітати щодо можливої війни (до речі, уже не лише Захід, сьогодні і Японія підключилась з погрозами РФ і встала на нашу сторону), чим також нашкодив планам Кремля. Тепер, коли про все в голос заявлено, виконувати цей план було би просто дурістю найбільшого масштабу, і, очевидно, РФ відмовиться від цього — що я прорахував раніше і тому писав, що не бачу ніяких шансів на російське нове вторгнення.

Цікаво тепер поспостерігати за діями РНБО щодо Мураєва. Я давно уже пишу, що він має отримати пакет санкцій і його помийка канал «НАШ» має бути закрита. Зараз для цього оптимальний шанс – Захід буде 100% підтримувати і на «наступ на свободу слова» це не спише, а от наша внутрішня російська агентура буде про це завивати, при чому голосніше всіх будуть захищати Мураєва люди Порошенка-Ахметова, що відкриє шлях і до закриття їх помийок.

Про плани Кремля призначити Мураєва «гауляйтером» України у разі окупації наші спецслужби ще кілька місяців тому отримали дані від британських колег, вказує телегам канал Вертикаль

МI-6 боргу відслідковувала всі контакти Мураєва, і зуміла довести – Мураєв активно контактує із «втікачами»-соратниками Януковича. А нібито «страшні санкції» Кремля проти Мураєва – лише фікція, «легендування».

Кремль зробив ставку саме на Мураєва, бо він молодий, і вміло маніпулює «центристською» риторикою, популярною серед українців.

Звісно ж, у РФ не розраховують, що Мураєв отримає свою посаду «гауляйтера» виключно за допомогою багнетів російських військ. Цього разу Кремль навіть не планує імітувати різноманітних «референдуми» – мовляв, навіщо витрачати ресурси, якщо можна одразу оголосити потрібний результат.

За даними британської розвідки, до складу маріонеткового «уряду» Мураєва від Кремля мають також входити Арбузов, Азаров, Клюєв та Сівкович. «Втікачі»-соратники Януковича готові на будь-який «прогин» під Кремль, аби знову правити.

Але у Кремлі, як завжди – погані планувальники. Їхній план зробити Мураєва «гауляйтером» України можна розбити буквально в один хід – це санкції РНБО. За даними наших джерел, проти Мураєва незабаром буде запроваджено санкції за діяльність проти України. Одним російським агентом поменшає. Росіяни надто тупі і не вміють створювати людей.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *