Пам’ятаєте двох українських заробітчан, які 6 днів жили на вокзалі в Мілані??? Так от, хлопці вже вдома, в Україні!

Українець Віталій Карпік, який вже багато років живе в Мілані, на своїй сторінці у фейсбук розповів про двох чоловіків з України, які  6 днів жили на міланському вокзалі. Чоловіки з Чернівецької області, приїхали в Італію у пошуках роботи, однак через епідемію коронавірусу, опинились на вулиці.. В українському консульстві їм запропонували повернутись в Україну, купивши квиток за 500 євро. Однак у чоловіків таких грошей не було. Так вони опинилася на міланському вокзалі.

Відео про цих заробітчан  Віталій Карпік виклав у фейсбук. За кілька днів його поширили десятки тисяч людей. Багато небайдужих українців запропонували допомогу.  Чоловік, який теж родом з Чернівців, а зараз живе у Мілані, пустив чоловіків пожити в свою квартиру.

Зараз хлопці вже вдома, в Україні. Про це у фейсбук повідомив голова Глибоцької селищної ОТГ Григорій Ванзуряк :

“Наші глибочани вже дома. Історія за якою спостерігали більше 1 мільйона українців, завдяки добрим людям має хороше закінчення. Хлопці на обсервації пробудуть в готелі 14 днів і трохи відійдуть від Міланських труднощів в які вони потрапили. Дякую всім хто допоміг! Приватний підприємець Юрій Адамко надав готель для обсервації наших глибочан”

Як розповів Віталій Карпік, добратись чоловікам додому допомогли небайдужі люди з цілого світу.

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *