Олег Тягнибок : Пора вже давати Вам “пeндeля” , пане Президенте, як і вашим «слугам» Епідемія лише починається , а що ми маємо ?

Олег Тягнибок, голова ВО “Свобода” написав допис. Публікуємо мовою оригіналу.. Орфографію та синтаксис збережено :

“ПОРА ВЖЕ ДАВАТИ ВАМ «ПЕНДЕЛЯ», ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ”

Епідемія лише починається, а українським лікарням вже катастрофічно не вистачає найнеобхіднішого: від латексних рукавиць до апаратів ШВЛ (на 40 млн українців по інфекційних лікарнях їх усього 620). Через це Президент уже звертається по грошову допомогу до МВФ. Добре, звичайно, що нарешті з‘явилось розуміння загрози. Але, як дійсно хочете, щоб вам допомогли — покажіть, що оптимізували всі видатки та вичавили з бюджету все можливе.

Змусьте «уряд профанів і нероб», відправлений вами у відставку через непрофесійність, повернути в бюджет мільйони премій, які ви ж їм і дали кілька місяців тому за «професійність».

Вріжте премії пану Смілянському, який в «Укрпошті» отримує в 2,5 рази більше, ніж Трамп за президентство у США. Вріжте премії Найєму та Лещенку, ще десяткам їхніх колег з «Укрзалізниці» й «Укроборонпрому», які вдають «нові обличчя» 6-ий рік поспіль за 300-500 тис. грн гонорару на місяць.

Позбавте фінансування себе коханих і ще чотири парламентські партії. На 2020 рік усім вам передбачено понад 280 млн грн. А це в 2,8 РАЗИ (!) БІЛЬШЕ, ніж ви виділили боротьбу з коронавірусом!

І так, щоб вже точно на епідемію вистачило: «потрусіть» пана Коболєва, яким ви голосно обурювались перед виборами і якому днями продовжили контракт у «Нафтогазі» ще на 4 (!!!) роки. За одну його місячну зарплату (понад 2 млн грн) можна купити щонайменше 4 апарати ШВЛ. За одну премію топ-керівництва «Нафтогазу» (700 млн грн за виграш у Стокгольмському арбітражі) — близько 2000 таких апаратів. Нагадаю: зараз в Україні в інфекційних лікарнях їх — всього 620!!!

Пора вже давати вам «пенделя», пане президенте. Як і вашим «слугам».

Інформаційний часопис МОУН думает о ВО “Свобода” в Украина.

Джерело: bestpost.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *