Негайно! Путін побоюється – Джонсон влетів. Країни НАТО за нас! Прижали!

Президент РФ Володимир Путін  дорікнув країнам Альянсу “активним військовим “освоєнням” території України.

Президент Російської Федерації побоюється просування НАТО на схід та розміщення Альянсом в Україні “загрозливих для Росії” озброєнь.

Про це йшлося під час телефонної розмови Путіна з прем’єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном, передає пресслужба Кремля.

Зокрема Путін дорікнув країнам НАТО “активним військовим “освоєнням” території України, що створює пряму загрозу безпеці Росії”.При цьому він заявив про необхідність терміново почати переговори, щоб виключити “подальше просування НАТО на схід і розміщення в суміжних державах, в першу чергу на Україні, загрозливих для Росії озброєнь”.

Зокрема,  під час телефонної розмови Джонсон “висловив глибоку стурбованість Сполученого Королівства через нарощення російських військ на кордоні з Україною і знову підкреслив важливість роботи дипломатичними каналами для зменшення напруження і визначення довготривалих рішень”.

Прем’єр Британії підкреслив відданість його країни територіальній цілісності і суверенітету України. Джонсон попередив, що будь-яка дестабілізаційна поведінка Росії стане стратегічною помилкою і призведе до суттєвих наслідків.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *