“Не висовуйтеся”, – Лукашенко попередив білорусів і розповів, що буде з їхніми дітьми

“Не висовуйтесь зараз на вулиці”: “Бацька” застеріг білорусів

Білоруський очільник вкотре відзначився гострим висловлюванням про учасників масових протестів, що спалахнули в країні після чергових президентських виборів. З огляду на ситуацію в Білорусі, “бацька” звернувся до співвітчизників із закликом “не висовуватися зараз на вулиці”.

Інформацію про заяву Александра Лукашенка поширено на Telegram-каналі “Протесты в мире”.

Фото: Facebook

На думку останнього диктатора Європи, масові безлади на вулицях білоруських міст, що тривають уже шість днів, організовано та керовано з-за кордону, а їх безпосередніми учасниками є громадяни інших країн. До слова, з точки зору Лукашенка, серед причетних до організації протестних акцій є громадяни України, а також послідовники російського опозиціонера Алєксєя Навального.

Зрозумійте, що вас і наших дітей використовують як гарматне м’ясо! Сьогодні вже понаїхали сюди з Польщі, Голландії, України, з цієї Відкритої Росії, Навального і так далі тощо. Вже агресія почалася проти країни.Александр Лукашенко

Слід зауважити, що білоруський диктатор досить неохоче висловлюється про масові акції протесту проти фальсифікації результатів виборів та насилля з боку силовиків.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *