Найстаріший екс-депутат Ради Юхновський дав пораду Зеленському: “Не бійтеся воювати і зробіть Порошенко радником”

Екс-депутат Верховної Ради Ігор Юхновський закликав президента України Володимира зеленкою не знецінюються імідж своїх попередників і не бояться захищати Україну.

Старейший экс-депутат Рады Юхновский дал совет Зеленскому:

 

16 липня з трибуни Парламенту академік Ігор Юхновський, найстаріший з нині живих народних депутатів 1 скликання, звернувся до діючого глави держави із закликом бути сміливішими і більш відкритим.

“Нехай ваш попередник стане вашим радником і опорою. Не дозволяйте знизити авторитет попередніх президентів. Йде війна за землю, за Україна … Не бійтеся воювати, на це у вас є Збройні сили всієї країни “, – сказав він.

Юхновський також закликав повернути соціальну справедливість і виправити “провину попередніх керівників України – порушення закону вартості праці”.

Чинним парламентаріям Юхновський порадив отримувати задоволення від прийнятих законів і повернути в Раду дрес-код.

Нагадаємо, конфлікт між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським посилився відразу після закінчення президентських виборів в Україні. Новий лідер звинувачував попередника в особистій зацікавленості в продовженні війни на Донбасі, в кумівстві у владі, в корупційних схемах і порушенні законів.

У 2020 році, коли проти Порошенка порушили кілька кримінальних справ , п’ятий президент відкрито звинуватив свого наступника в політичному переслідуванні і тиску. На численних акціях протесту прихильники лідера “Європейської солідарності” заявили про готовність протистояти діям влади.

Повна версія посту | Більше тут}: Найстаріший екс-депутат Ради Юхновський дав пораду Зеленському: “Не бійтеся воювати і зробіть Порошенко радником “

Джерело: prosvita.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *