“Міжнародний злочинний картель.” Політолог дав різку оцінку діям Порошенка. “Тягне на державну зраду”

Розмова п’ятого президента України Петра Порошенка з ексвіцепрезидентом США Джозефом Байденом – це міжнародний злочинний картель по зароблянню та викачуванню грошей з України.

Про це під час включення в ефірі інформаційно-аналітичного проєкту “Чудова четвірка” на телеканалі ZIK заявив політичний експерт, заслужений журналіст України Володимир Кацман.

Політичний експерт зауважив, що розмова п’ятого президента України Петра Порошенка з ексвіцепрезидентом США Джозефом Байденом “тягне” на державну зраду.

“Мені здається, що найважливішим в цих епізодах є те, що віцепрезидент іншої держави закликає президента нашої держави, порушуючи всі статті Конституції, вмішатися у речі, які не відведені Конституцією для компетенції президента. В президента немає права давати вказівки Генеральній прокуратурі, прем’єр-міністру, брати когось під захист від слідства, наближувати до себе або віддаляти “Нафтогаз”. Нічого цього в Конституції немає. І це перша частина Марлезонського балету, який мають розслідувати правоохоронні органи”, – зазначив політичний експерт.

Він додав: після розмови Порошенка з Байденом всі українці зрозуміли, що на них заробляють не тільки “коболєвці”, але й американські дармоїди.

“Як на мене, є всі ознаки 111 статті Конституції України – зрада Батьківщини. Ми спостерігаємо розмову не віцепрезидента однієї країни і президента іншої, а двох міжнародних злочинців, які організували картель по зароблянню і викачуванню грошей з українського народу. В розмові розказується про схему, коли російський газ купується в Росії, женеться через всю Європу, а як тільки перетинає кордон Європи, одразу стає європейським газом. На цьому заробляють не лише “коболєвці” і “соросята”, які обсіли всі наші національні ради, але й американські дармоїди. Ось в чому полягає головний злочин. Це міжнародний злочинний картель. Ми чуємо, як він організовується та як прикривається”, – прокоментував Володимир Кацман.

Нагадаємо, 19 травня позафракційний народний депутат України Андрій Деркач на пресконференції оприлюднив аудіоматеріали із записами телефонних розмов осіб, чиї голоси схожі на голоси п’ятого президента України Петра Порошенка, ексвіцепрезидента США Джозефа Байдена та ексдержсекретаря США Джона Керрі. Більш детально про цю ситуацію можно прочитати у нашому матеріалі за посиланням.

Пізніше п’ятий президент України Петро Порошенко назвав розпочате Офісом генерального прокурора розслідування про можливий вплив ексвіцепрезидента США Джозефа Байдена частиною спецоперації Кремля проти України.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *