Мер міста що на Тернопіллі повернувся із зони АТО. Враження від поїздки

Три тези за поїздку під Волноваху.
1)Такими подарунками московські мишебратья (на фото осколок міни120 калібру) атакують українське військо. Не хочуть “проста пєрєстать стрєлять”. Їм вистачає аби українці не стріляли.

Три тези за поїздку під Волноваху.
1)Такими подарунками московські мишебратья (на фото осколок міни120 калібру) атакують українське військо. Не хочуть “проста пєрєстать стрєлять”. Їм вистачає аби українці не стріляли.

2)Побували в неймовірно чудовому підрозділі українського війска. Усі ветерани з багаторічним стажем, окремі з перших днів війни. Навіть один собака Еліза має чотири роки бойової вислуги. Облаштували турнік, штангу, бруси. Зброя, амуніція на висоті. Амуніція як правило своя, щоб навіть жодної справи не мати з щуряками тилового забезпечення. Багато, що купують за свої. Щирі та скромні. З них треба кліщами витягнути інформацію про те, що треба. Скрізь чисто, акуратно. Служба здійснюється чітко, налагоджено.Із взаємною повагою командирів та підлеглих, бойових побратимів. Про тактико-технічні характеристики зброї, можуть говорити годинами із зауваженнями з власного досвіду. Атмосфера настіки густо просякнута духом досвіду та професійності, що її можна різати.
Попри теплу зустріч жодного натяку на властиві руському міру “наркомовскиє сто грам”. Так і має виглядати професійне військо. Правда кави п’ють багацько, а дзигари смалять безбожно.
3) З тривогою дивляться на невоюючу Україну. Невпевнені, що по закінченню контракту не повернуться в русской мір, СРСР, колонію чи інший сурогат Москви. Ніхто не хоче бути покараним за оборону України від агресії РФ. Розмова тяжка, починаю палити з усіма. Обіцяємо не допустити реваншу. Ділимося історіями з війни. Розходимося під гудіння безпілотника ОБСЄ.
Підйом тихий, щоб не розбудити тих, хто спить після бойового чергування. Кава та перекур. Закипає в гусятниці борщ. Борщику та по конях. Назустріч біжать дорога та мирне небо. Бережіть себе та Україну.

За матеріалами аккаунту мера міста Монастирська Андрія Старуха

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *