Медведчук втік з-під домашнього арешту? Державний зрадник на волі: чого чекати далі

Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту.

В Офісі генпрокурора ZN.UA підтвердили цю інформацію. Поки що неофіційно.

За даними наших джерел, учора Генпрокоратура доручила Нацполіції перевірити наявність Віктора Медведчука за адресою, де він перебуває під домашнім арештом.

Нацполіція виконала доручення: Медведчука на місці не було.

Достовірність цієї інформації неофіційно підтвердив один із непрофільних заступників генпрокурора. Оскільки він не має процесуального відношення до справи Медведчука, він відмовився дати офіційний коментар.

Телефони генпрокурора Ірини Венедиктової не відповідають. Проте видання ZN.UA написали їй письмові звернення із проханням підтвердити інформацію офіційно.

Раніше повідомляли, що біля будинку народного депутата від партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука чергує поліція, а також перекрили прилеглу вулицю.

Про це повідомляли Слідство.Інфо, джерела “Української правди” в правоохорнних органах та telegram-канал радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка

За словами журналістів, біля будинку чергують близько тридцяти поліцейських та осіб охорони. Поліцейські обшукують автівки довкола з ліхтариками та перекрили рух вулицею, що прилягає до будинку Медведчука.

За інформацією видання, удень 21 лютого до маєтку прибуло кілька автомобілів та мінівенів, на які нібито вантажили майно нардепа, зокрема бронежилети та зброю.

За даними джерела УП в правоохоронних органах, силовикам надійшла оперативна інформація про підозрілий рух біля будинку Медведчука. На місце направили кілька екіпажів поліції – простежити, щоб фігурант залишався під домашнім арештом, як це постановив суд.

Геращенко повідомив, що поліція не підтвердила інформацію, що Медведчук порушував умови домашнього арешту. За словами радника міністра, нардеп перебуває вдома.

Нагадуємо, 8 жовтня за матеріалами Служби безпеки України народному депутату з ОПЗЖ і куму Путіна Віктору Медведчуку оголосили нову підозру – про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації через постачання вугілля з ОРДЛО.

Прокуратура просить у суду для Медведчука запобіжний захід у вигляді тримання під вартою або заставу в 1 мільярд гривень.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *