Медик до представників влади: Хто з вас обманює??? Де правда!??Вам мало вiйнu??? Ви хочете, щоб це була та крапля , яка переповнить чашу терпіння працівників ЕМД??

Доброго дня, колеги! Сьогодні частина наших працівників отримала доплату , а частина отримала ВЕЛИКУ ДУЛЮ!!!! Я , звичайно розумію, що шукати справедливості марно але, КУРЧА, ЯК ТАК!!! Невже ті ,що не отримали цих коштів не працювали?? Не заслужили??? Ми що, якось не так працюємо, не ту ж роботу виконуємо, не наражаємо себе на небезпеку!!?? Так деякі наші працівники, щоб доїхати на роботу, ризикують своїм життям, бо сідають не відомо в які машини, невідомо до кого, але щоб доїхати на ту станцію і вийти на чергування, всі хвилюються, за своїх родичів, щоб не принести зaрaзу додому, я вже мовчу про тих моїх колег, які зараз знаходяться на стаціонарному чи амбулаторному лікування з COVID-19!!!!

Звертаюсь ще раз до представників влади і адміністрації Yarema KachmarАндрій ВаськоІван Собко Андрій СадовийOrest Chemerys Максим Степанов Олег Фогт чому на гарячій лінії МОЗу нам говорять зовсім іншу інформацію??? А саме, що ці кошти які надійшли на картки, це субвенція для усіх без виключення працівників ЕМД!!!! Хто з вас брeшe??? Де правда!?? Для чого робити розбрат між працівниками!?? Вам мало війни??? Ви хочете, щоб це була та крапля , яка переповнить чашу терпіння працівників ЕМД??
Колеги, якщо зараз ми це проковтнемо і промовчимо, “подаруємо”, то гріш нам ціна.

Наталя Малиневська

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *