Лікар-реаніматолог з США про пaндeмію: “Це aпoкaліпсис”-вже десятки медпрацівників самі опинилися в числі пацієнтів.

Американська лікар-реаніматолог показала, в яких умовах вона зараз працює разом зі своїми колегами.

В американському місті Елмхерста жінка, яка працює в місцевій лікарні лікарем-реаніматологом, показала, з чим їй і її колегам доводиться стикатися через пандемію коронавируса. За словами медпрацівниця, більшість медичних закладів вже переповнені і працювати стало “дійсно дуже важко”. Відеоролик, в якому жінка показала нинішні умови роботи, опублікувало видання The New York Times.

Так, в своєму відео Ешлі Брей показала, що зараз відбувається в клініці, в якій вона працює і як воно лікарям в умовах світової пандемії. За її словами, палати постійно переповнені, через що медичного обладнання, особливо апаратів ШВЛ, просто не вистачає на всіх, хто потребує.

словами Ешлі, стосується і більш елементарних речей, таких як індивідуальні засоби захисту. Це, в свою чергу, призвело до того, що вже десятки медпрацівників самі опинилися в числі пацієнтів. Жінка називає те, що відбувається справжнім “апокаліпсисом” і каже, що працювати стало “дійсно дуже важко”.

Варто зазначити, що умови в клініці, які були показані в відео, це мрія напевно навіть для самих передових медичних закладів в Україні. І якби Ешлі в який-небудь регіональної української лікарні, вона б ймовірно просто “злетіла з котушок” від жаху. Однак, справедливості заради, слід визнати, що частка правди в її відео та ставленні до ситуації, що склалася все ж є. І це ще раз підкреслює, наскільки дані обставини можуть бути небезпечні для нашої з вами країни, з огляду на той факт, що навіть в США лікарі стикаються з величезними труднощами і починають панікувати.

Одночасно з цим Нью-Йорк повідомляє про 7377 нових випадках коронавируса, що більше, ніж в будь-якій іншій країні за останній день. Число загиблих від інфекції зросла до 519, що на 134 більше, ніж вчора.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Тим часом представники Всесвітньої організації охорони здоров’я заявили, що, по-перше, не можуть сказати, коли закінчиться в світі пандемія коронавирусной хвороби, а по-друге, що самоізоляція і інші карантинні заходи не допоможуть остаточно ліквідувати пандемію. Найбільш дієвими заходами в боротьбі з пандемією глава Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Гебрейесус назвав вдосконалення системи охорони здоров’я та активні пошуки вченими ліків і вакцин від хвороби.

За матеріалами сайту Діалог

Джерело: bestpost.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *