“Кожен подих – це біль”: головний герой “Холостяка” підхопив Коронавірус. Виснажений

Головний герой другого сезону реаліті-шоу Холостяк, мандрівник, фотограф Френсіс Метью підтвердив, що хворий на коронавірус.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram, додавши, що перші симптоми хвороби відчув вісім днів тому. Метью також в подробицях описав свій стан і зазначив, що переконався на собі, що у всіх людей вірус проявляється по-різному.

За словами екс-Холостяка на початку хвороби він відчув різку слабкість, гострий головний біль і напругу в грудях. Пізніше у нього почався кашель, який, за словами Метью приносив йому полегшення.

«Восьмий день після того, як у мене діагностували COVID-19. Нарешті, у мене з’явилося хоч трохи енергії. Все ще відчувається слабкість, але з’явилося бажання прибрати в квартирі і поголитися. Тепер я виснажений, але як же добре, що навколо чисто. Насолоджуюся чаєм на даху і намагаюся підзарядитися на сонці », – написав він.

“Я не міг зробити глибокий вдих без болю. Я все ще не відчуваю ні запаху, ні смаку, але моя енергія повертається, і мої груди більше не напружуються і не болять», – додав він.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *