Корсетна сукня екстраміні довжини зі стразами: 66-річна мама Дана Балана затьмарила 39-річну Тіну Кароль

66-річна мама Дана Балана Людмила продовжує збирати вподобайки з приводу свого молодечого вигляду. Жінка у своєму віці не соромиться вбиратися в ультракороткі сукні, співає ще й пританцьовує.

66-річна Людмила Балан носить екстракоротку сукню

Цього разу Людмилу Балан занесло у румунське село Глодень. Мама відомого в Україні співака Дана Балана вирішила привітати з днем народження пані Мар’яну. Свято видалося незабутнім для всієї родини іменинниці.

Пані Людмила вразила своєю фігурою. Таку мають хіба що 20-річні дівчата. Жінка не соромиться вбиратися в екстраміні. Ось і цього разу обрала для ресторану червону сукню з довгими рукавами, глибоким декольте та корсетом.


Довжина в одягу настільки мінімальна, що потенційна невістка жінки Тіна Кароль у свої 39 років ніколи б не наважилася таке вдягнути. А пані Балан не соромилася. Співала й танцювала так запально, що всі гості – і дорослі, й малі – теж не стрималися на місці й пустилися в танок.

Тепер зрозуміло, в кого вдався талантом, вродою та харизмою Дан Балан. Артист так довго перебував в Україні, що його стали сприймати за свого. Він був тренером у двох сезонах “Голосу країни”, знімав на вулицях Києва кліпи, давав концерти.


Після повномасштабного вторгнення зник з радарів своїх фанів. А цим літом об’явився, катаючись на велосипеді в Карпатах. Там якраз, до речі, відпочивала й Тіна Кароль, якій свого часу настійливо приписували роман із молдованином.

Згодом Дан виступив в одеському нічному клубі. Балан говорив із присутніми українською мовою, чим неабияк потішив публіку. Українці сприйняли повернення блудного сина на “ура” й з нетерпіння очікують на нові композиції та концерти у Києві та інших містах країни.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *