Кінець вlйнu в Україні: Зеленський термlнов0 звернувся до людей, як усе буде

Зеленський терміново звернувся до людей, щодо закінчення війни – як усе буде

Останнім часом багато обговорюється представлений нашим президентом Володимиром Зеленським План Перемоги. І хоча конкретно не розповідають всіх його нюансів, то в цілому говорять про те, на що саме направлений цей план та як закінчити війну якнайшвидше. Чергове інтерв’ю на цю тему дав президент.

Отож, ось на що він наголосив:

“План перемоги — це не про те, як війна завтра закінчиться. А про те, як Україні бути сильною, щоб закінчити цю війну”, — Зеленський.

“Якщо говорити деталі цього плану — це важка, складна і важлива зброя для ураження інфраструктури росії. Це план щодо примусу росії до дипломатичного закінчення війни. В України має бути сильна позиція”.

Також Президент додав, що Україна завдяки Плану перемоги має бути сильною і саме це дозволить закінчити війну з агресором та терористом росією, оскільки у нас повинно бути все необхідне, аби ворог на наших умовах погодився дипломатично закінчити війну. А ще багато зброї, та зняття обмежень на її застосування ще більше прискорить завершення війни.

Більш детально про все можна переглянути в відео:

Ще слід зазначити, що Президент акцентував увагу на те, що подробиць зараз розповідати не можемо, але обов’язково про це поговорять тоді, коли прийде час.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *