Каменських вирішила переплюнути Брітні Спірс: друг від подиву мало не випустив мікрофон

Настя Каменських приголомшила шанувальників пародіями на відомих співачок

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з’явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі веселе відео, на якому з’явилася в компанії свого друга. Хлопець попросив артистку заспівати голосом трьох світових співачок – Брітні Спірс, Шер і Шакіри.

Як видно, Настя з’явилася перед камерою у веселому настрої, на ній модні джинси і вільна біла майка. Пишні кучері красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона весь час посміхається. Каменських погодилася заспівати різними голосами, чим дуже здивувала свого товариша – його реакція була дуже красномовною. Треба сказати, що приголомшені співом артистки були і її фоловерів в соцмережі, про що вони повідомили в коментарях. У підписі до публікації зоряна красуня написала: “Три пісні, як три стану, які бувають у кожної дівчинки: 1️⃣ “oops!.. I did it again” 🙈   2️⃣ “do you believe in life after love”💕  3️⃣ “le ro lo le lo le”. А яка ти сьогодні? І яка пародія сподобався найбільше?”.

До речі, нещодавно Настя Каменських поділилася з шанувальниками своїм новим літньому захопленням. Зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про карантинному хобі. На знімку зоряна красуня позує на залитій сонцем вулиці, трохи зігнувшись як ніби під вагою рюкзака з польовими квітами, які принесла додому. На прогулянку Настя вийшла в широких чорних шортах і коротенькій чорній топіку, який оголила живіт. Її пишні кучері розпущені і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона грайливо дивиться в камеру. На ще кількох знімках артистка показала гарні композиції з квітів та декору, які створює сама.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *