Ірина Верещук йде в мери Києва, журналісти з’ясували скандальні деталі: “Пів Рави продала”

Люди ледь підбирали слова

Стало відомо, ким була нардеп Ірина Верещук до обрання в Верховну Раду

Нові факти з біографії “слуги народу”, яку обрали кандидатом на посаду мера Києва від політсили, озвучили програми “Секретні матеріали”, передає Апостроф.

Свій великий шлях у політику Ірина Верещук починала з посади мера Рави-Руської на Львівщині. Але колеги дивно відгукуються про колишнього мера міста.

“Я краще промовчу”, – заявив один з місцевих депутатів.

Нинішній мер Рави-Руської Микола Зінько очолив місто відразу після Ірини Верещук і додав, що населений пункт був не в кращому стані після її відставки.

За інформацією ЗМІ, Ірина Верещук достроково покинула посаду мера Рави-Руської нібито через земельний скандал.

“Стався великий скандал, мова про майже 400 земельних ділянок. І розробляв документацію родич Ірини Верещук за суму, яка була вище ринкової”, – розкрив деталі скандалу Зінько.

Мешканці Рави-Руської, де Верещук була міським головою, не приховують свого ставлення до екс-градоначальника, ледь підбираючи слова.

“Навіть не хочу згадувати. Вона підлогу Рави продала”, “Доброго про Верещук не пам’ятаємо”, “Я б киянам не радила цього робити. Нехай вони прийдуть в себе і добре подумають”, – заявили місцеві жителі в спілкуванні з журналістами.

Джерело: https://kiev.politeka.net/uk/275637-irina-vereshchuk-idet-v-mery-kieva-zhurnalisty-vyyasnili-skandalnye-detali-pol-ravy-prodala

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *